Cor Booster
   Over Cor
   Keuringen
   Lezingen
   Zijn 2de hobby
Volière
Shows
Jongen
Verkoop
Kweek
Links
Contact
Cor Booster
Röntgendreef 24
3146 BN Maassluis
the Netherlands
T. +31 10 59 1 64 64
M. +31 6 53 77 60 12
E. info@budgie-bo21.nl
W. www.budgie-bo21.nl

Over Cor


Cor een vakman in hart en nieren. Dat geldt voor zowel zijn werk alsmede voor zijn hobby. Het beroep dat Cor uitoefent vereist ook een grote dosis kennis en vakmanschap. Naast schoenmaker beoefent hij ook het vak van sloten- en sleutelmaker. Hij is daar naast zijn hobby -letterlijk en figuurlijk- dag en nacht mee bezig. Dit vanwege een 24 uur service. En dat allemaal onder het motto: Wij openen deuren die voor anderen gesloten blijven.

HET BEGIN
Een verjaardagscadeautje in 1969 bracht Cor voor de eerste maal in contact met de wereld van de grasparkieten. Gedrevenheid en hartstocht brachten hem in enkele jaren vanaf de beginnersklasse naar de champions: een status die hij tot op de dag van heden met zijn successen veel kleur geeft. Zijn sociale geïnteresseerdheid bracht hem al gauw op het idee, dat je een hobby niet alleen beoefent. Deze instelling bracht hem in contact met kwekers over de gehele wereld.

KEURMEESTER

Het keurmeesterschap, de spreekbeurten en de presentaties die hij uitwerkte, getuigen van vakmanschap en maakten hem tot een geliefde gast in de nationale en internationale parkietenwereld.
Centraal staat daarbij een goed contact tussen kweker en liefhebber, waarbij zijn relaties niet alleen gebruik kunnen maken van de expertise binnen het eigen vakgebied, maar ook van het uitgebreide netwerk, opgebouwd via diverse verenigingen en organisaties. Tenslotte is hij zelf ook liefhebber!

KWALITEIT

Kwaliteit is meer dan vakinhoudelijke kennis.
Kwaliteit dwing je namelijk niet alleen af door een gedegen basisopleiding, permanente educatie en praktijkervaring, maar vooral ook door betrokkenheid bij de liefhebbers en hun hobby en door zelf te denken (en doen) als liefhebber.
En dat Cor liefhebber is in hart en nieren daar getuigt deze website van BO21 [het kweeknummer waar Cor achter schuil gaat] zeker van en....dat zegt genoeg!

Vakmanschap is nog steeds Meesterschap...

Budgie BO21 Logo

Laatst bijgewerkt op 08 mei 2017